Publicitat
Publicitat

Matas designa dos advocats per defensar-se en el cas Nóos

La designació d'Arbona i Gómez Pavón es produeix després de la renúncia presentada la setmana passada pel seu anterior lletrat, Antonio Alberca

L'expresident del Govern balear Jaume Matas ha designat com els seus missers en el cas Nóos Miquel Arbona i Pilar Gómez Pavón, lletrats que ja l'han defensat en altres causes per presumpta corrupció.

La designació d'Arbona i Gómez Pavón es produeix després de la renúncia presentada la setmana passada pel seu misser anterior, Antonio Alberca. Els nous advocats representaran Matas i la seva dona, Maite Areal, en el cas Nóos -tant en la causa matriu com en les peces separades que se'n puguin derivar-, segons l'escrit que han plantejat davant el Jutjat d'Instrucció número 3, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Balears.

Tots dos lletrats entenen que estan prou instruïts sobre el contingut del cas Nóos, per la qual cosa no han sol·licitat al jutge José Castro cap termini especial per informar-se'n.

El cas Nóos és la peça separada número 25 del cas Palma Arena, en què s'investiga el presumpte desviament de fons públics de les administracions balear i valenciana a l'Instituto Nóos que va presidir Iñaki Urdangarin.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF