Publicitat
Publicitat

Martínez demana ajuda a Soria per impedir les prospeccions a Balears

En una reunió a Madrid, el conseller ha demanat suport per evitar també altres possibles sondejos en el futur

El conseller de Turisme i Esports, Jaime Martínez, ha demanat avui al ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, que "intervingui per impedir que es realitzi qualsevol tipus d'actuació i de prospecció" a l'entorn de les Illes Balears.

"Hem tornat a traslladar el rebuig i l'oposició del nostre Govern cap a aquesta campanya que s'està tramitant arran de l'autorització el 23 de desembre de 2010, durant la passada legislatura al govern", ha precisat Martínez després del ple presidit per Soria i al qual també han acudit la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego, i la resta de consellers autonòmics.

El conseller ha demanat al ministre que "intervingui per impedir que es realitzi qualsevol tipus d'actuació i de prospecció a l'entorn de les nostres illes".

Martínez també ha instat que "el Ministeri de Turisme i Energia treballi conjuntament amb el de Medi Ambient desenvolupin qualsevol eina, tant legal com mediambiental, que sigui necessària perquè en el futur no es pugui autoritzar cap tipus d'actuació ni prospecció a l'entorn de l'Arxipèlag".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF