Balears 09/08/2013

El rei dina amb Rajoy de tumbet

Abans de la trobada amb el monarca, el president del Govern s'ha reunit a Son Sant Joan amb el ministre d'Exteriors per tractar l'assumpte de Gibraltar

quim torres
1 min
El Rei i Rajoy a Marivent.

PalmaEl president Mariano Rajoy ha arribat puntual a la seva cita amb el rei aquest divendres i ha començat el despatx d'estiu que cada any es fa a Marivent, marcat per la crisi del penyal de Gibraltar. Precisament, abans de reunir-se amb el monarca, el president del govern espanyol s'ha reunit a l'aeroport de Son Sant Joan amb el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, per tractar el conflicte i l'augment de la tensió amb la Gran Bretanya.

El rei ha sortit per una porta lateral i ha evitat l'escala principal, tal com ja va fer l'any passat, pels seus problemes de mobilitat. El monarca ha protagonitzat l'anècdota de la jornada quan, en ple posat amb Rajoy, ha cridat al fotògraf de la revista 'Hola', Juan Chávez, perquè era la seva darrera foto, ha dit, i l'ha fet posar amb ell.

La reunió continua a Marivent i quan acabi el president Rajoy s'ha dirigit als mitjans i en acabat ha dinat amb el rei, la reina i el príncep. El menú del dinar estava compost per: gaspatxo andalús, llom de turbot amb tumbet i de postres pastís de poma amb gelat de vainilla.

stats