Maria Frontera assumeix la presidència de la FEHM

La nova directiva substitueix Inmaculada de Benito al capdavant de l'agrupació hotelera

Maria Frontera ha estat escollida aquest dilluns, per unanimitat, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ( FEHM)  per l'Assemblea reunida en sessió extraordinària de manera conjunta amb la Convenció de Membres de les Associacions, en ser l'única candidatura presentada a les eleccions.

En la presentació de la nova presidència i junta directiva, Maria Frontera ha pronunciat un discurs en el qual ha declarat que "el turisme és el motor de la nostra economia, de totes i cadascuna de les illes. No només pel pes que continua mantenint en l'estructura econòmica de  Balears  sinó pel seu dinamisme", afegint que "el sector hoteler ha generat durant aquests últims 4 anys, 1 de cada 4 empreses turístiques creades i 4 de cada 10 noves ocupacions turístiques".

La presidenta ha destacat que l'estadística és rotunda, ja que, "p er primera vegada en els últims anys, hem crescut més en valor que en volum". En aquest sentit, Frontera  ha posat l'accent en la necessitat d'"intentar aprofitar la conjuntura expansiva actual i aixecar la vista cap als problemes estructurals que s'evidencien, sense deixar de costat problemes conjunturals sobre els quals cal actuar". T ambé ha assenyalat que "necessitam accions i polítiques que reflecteixin la comprensió de les realitats empresarials i per tant que la legislació vagi d'acord".

Finalment, Frontera, ha manifestat que "la proximitat, l'escolta activa, el tarannà i la reflexió seran clau en aquesta nova etapa que s'inicia avui i en la qual continuarem construint la Federació Hotelera de Mallorca".

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF