María Alsina substitueix Xicu Costa al capdavant de CaixaBank a Balears

Com a nova màxima responsable, la nova directora gestionarà l'activitat de les 192 oficines i més de 498.000 clients que té l'entitat a les Illes

María Alsina ha estat nomenada nova directora territorial de CaixaBank a Balears, en substitució de Xicu Costa, qui dirigirà a partir d'ara la Direcció Territorial de CaixaBank al País Valencià.

Com a nova màxima responsable d'aquesta Direcció Territorial, María Alsina gestionarà l'activitat de les 192 oficines i més de 498.000 clients que té a totes les Balears.

María Alsina, que fins ara era directora de la Delegació General de Barcelona Ciutat, és  llicenciada en Dret, postgrau en Banca i Finances per la Universitat Pompeu Fabra, programes en IESE, AMP en ESADE, ICLD, entre d'altres. Ha exercit diversos càrrecs a l'entitat i destaca la seva tasca com a delegada general de Girona i directora comercial de Barcelona Ciutat, càrrec que ha ocupat fins aquest dijous.

Per part seva, Xicu Costa, que fins ara era director territorial de CaixaBank a Balears, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, i diplomat en Alta Direcció per IESE. Es va incorporar a l'entitat el 1995 provinent del BBVA i, des de llavors, ha exercit diferents càrrecs de responsabilitat en l'entitat, entre els quals cal esmentar la seva tasca com a director d'Àrea de Negoci i, posteriorment, com a delegat general d'empreses en diferents territoris.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF