Publicitat
Publicitat

Mallorca sense Sang reclama la dimissió de la regidora de Cultura de Vilafranca

L'organització antitaurina vol que Francisca Bauzá deixi el càrrec per "menysprear la llei que prohibeix l'entrada de menors a les places de toros"

La campanya Mallorca zense Sang ha demanat aquest dimecres "la dimissió o destitució immediata" de la regidora de Cultura de Vilafranca, Francisca Bauzá, per "menysprear la llei que prohibeix l'entrada de menors a les places de toros".

L'entitat ha fet aquesta reclamació arran de les declaracions que la representant política fes, segons Mallorca sense Sang, a mitjans estatals, en què va afirmar que " portava els seus fills on volia", en referència a l'entrada de menors a la correguda de toros que tingué lloc dijous passat a Palma, ha explicat el portaveu de la plataforma, Guillem Amengual, en un comunicat.

"Aquesta és la classe de polítics que no haurien de representar els ciutadans", ha declarat Amengual, qui ha apuntat que "aquesta regidora es burla de la llei i de la recomanació de l'ONU perquè els menors no s'acostin a la tauromàquia".

A més, Amengual ha afirmat que "es veu que les lleis no són iguals per a tots i per al lobby taurí tot s'hi val per mantenir una mal anomenada festa nacional".

El portaveu també ha demanat que l'Ajuntament de Palma imposi la màxima sanció, de 10.000 euros, a l'empresari taurí que va organitzar la correguda de la setmana passada, ja que, ha assenyalat, "és reincident".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF