Publicitat
Publicitat

Mallorca Fashion Outlet crearà cent llocs de treball en dos anys

El grup inversor internacional Via Outlets, l’actual propietari invertirà fins a 10 milions d’euros aquest 2017 en el centre comercial

El grup inversor internacional Via Outlets, l’actual propietari de Mallorca Fashion Outlet (fins ara, Festival Park), invertirà fins a 10 milions d’euros aquest 2017 en el centre comercial.

En el pla estratègic de la marca, que el grup inversor du a terme des que es va fer càrrec de la gestió l’any 2014, té previst ampliar l’oferta amb noves obertures els propers anys. De fet, des de llavors, Mallorca Fashion Outlet ha reconfigurat la seva superfície fins aconseguir 15 locals nous i incoporant-hi 27 marques.

Ara, en el seu pla, es preveu la contractació de nous treballadors, fins arribar als 1.000, així com mantenir els 900 actuals. En aquest sentit, el proper 6 de juny s’organitzarà l’Outlet Job Fair, la primera fira d’ocupació que tindrà lloc al centre. Hi participaran més de 25 marques i es duran a terme processos de selecció per cobrir fins a 65 vacants.

Més visitants

Festival Park va registrar 4.400.000 visites el 2016, una xifra de visitants que continuarà creixent, asseguren des de l’empresa, gràcies tant a les remodelacions que s’han fet com a les que es faran. Via Outlets s’ha marcat l’objectiu d’arribar als 5 milions de visites durant els propers dos anys.

Des del 2014 i fins ara, Via Outlets ha duit a terme inversions per valor de 10 milions d’euros, la mateixa xifra que pretén invertir ara. L’empresa destaca que amb aquesta injecció de doblers s’ha assolit la reconfiguració de les pistes de bitlles en un nou carrer comercial, el creixement de les zones enjardinades, la implantació de nous senyals, la instal·lació d’escales automàtiques, la remodelació de façanes i la col·locació de nous bancs i elements informatius, com suports digitals i una pantalla gegant. Per al 2018 s’hi invertiran tres milions d’euros més.

Festival Park Outlets va passar a ser propietat de Via Outlets el 18 de juliol de l’any passat, tot i que ja n’assumia la gestió des del 2014. El canvi de nom, realitzat ara, cerca alinear-se amb la identitat corporativa de la resta de centres gestionats per Via Outlets.

L’empresa té com a principals socis el fons de pensions i asset manager holandès APG i la britànica REIT Hammerson. Des del punt de vista operatiu, els socis són Value Retail i Meyer Bergman.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF