Una marató d'observació d'aus per fomentar el turisme ornitològic

El Consell de Mallorca ha presentat la primera edició de la Mallorca Birding Race

Set equips de quatre països competiran aquest cap de setmana en la primera edició de la Mallorca Birding Race, una marató d'observació d'aus organitzada pel Consell per fomentar el turisme ornitològic.

S'han inscrit dos equips de Mallorca, un de Catalunya, un altre de Galícia, un del Regne Unit, un de danès i un d'holandès.

La trobada, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 en diferents punts d'Alcúdia, Calvià, Muro, Pollença i ses Salines, començarà divendres amb un sopar.

La presentació s'ha celebrat al centre de turisme ornitològic del parc La Gola del Port de Pollença i ha comptat amb la presència del conseller d'Economia i Hisenda del Consell, Cosme Bonet; la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard; el batle de Pollença, Miquel Àngel March, i d'altres representants dels municipis que col·laboren amb la iniciativa.

Bonet ha ressaltat que la institució aposta "per un turisme que no és de temporada alta" i que atreu un tipus de visitants que interessen a l'illa.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF