Publicitat
Publicitat

Es reprèn la cerca de Malén Ortiz prop del camp de golf Ponent de Son Ferrer

El dispositiu de recerca rastreja des d'avui matí els camins propers al golf i el viver de Son Ferrer

Efectius de la Guàrdia Civil, els Bombers de Mallorca i Protecció Civil han reprès avui matí als voltants del camp de golf Ponent de Son Ferrer el dispositiu de recerca sobre el terreny de Malén Ortiz, desapareguda el 2 de desembre passat al municipi de Calvià.

Si bé la investigació i la recerca de la jove de 15 anys no han aturat des de la seva desaparició, la batuda sobre el terreny s'ha reprès avui a les 8.30 hores, després d'haver estat suspesa temporalment diversos dies, durant els quals la Policia Judicial de la Guàrdia civil ha seguit altres línies d'indagació per precisar l'àrea on rastrejar, ha informat l'institut armat.

La unitat canina i dos bombers del parc de Calvià col.laboren avui en el rastreig en els camins propers al camp de golf i el viver de Son Ferrer.

La jove, estudiant de l'institut de Calvià, va ser vista per darrera vegada dia 2 de desembre al migdia en una parada de bus de Son Ferrer, a Calvià, on se'n va iniciar la recerca.

En aquest temps, tant son pare, Alejandro, com sa mare, Natalia, han fet públics vídeos de crida per si la jove hagués desaparegut de manera voluntària i animant a la col·laboració ciutadana a cercar-la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF