Publicitat
Publicitat

Els 'bobbies' de Magaluf diuen a la premsa anglesa que són a Balears perquè "molts britànics són víctimes de crims"

El 'Daily Star' aprofita la presència a Balears dels agents britànics per atacar el cos policial

La presència dels 'bobbies' a Magaluf està servint al sensacionalista 'Daily Star' per atacar durament el cos policial britànic. Després d'haver qüestionat en la seva edició d'ahir la presència dels dos agents a Balears, tot dient que mentre a Regne Unit les forces de seguretat no tenien temps d'atendre els assumptes dels britànics i citant testimonis que deien que no tindrien cap efecte i menys patrullant de dia, avui torna a la càrrega.

El 'Daily Star' aprofita aquesta presència per criticar el cos policial per no desvetllar la identitat dels deu criminals més cercats del Regne Unit. La informació torna dur als 'bobbies' de Magaluf a portada amb el títol de "El passeig es complica" i informant al subtítol que "La policia criticada per enviar agents a Magaluf i no voler donar el nom dels criminals més cercats per...drets humans".

La sorpresa, no obstant això, és que en pàgines interiors els agents Anderson i William enviats a Magaluf justifiquen a aquest rotatiu la seva presència. Lluny d'argumentar que seran un reforç per la Guàrdia Civil per mantenir l'ordre a Punta Balena, tal i com les autoritats illenques han defensat, els agents diuen que "Si bé la majoria dels turistes tornen a casa després d'unes bones vacances, un nombre important ho fan després d'haver estar víctima de delictes, això justifica la nostra presència aquí". "Sí, tendrem comentaris negatius, però esperam que es vegi allò positiu", diuen