CAN DOMENGE
Balears 07/06/2013

Munar canvià d'advocat per forçar l'ajornament del judici, segons l'Audiència

Els magistrats de la Secció Segona no es creuen que hagi perdut confiança en Gabriel Garcies, sinó que vol guanyar temps

Antonia Artigues
1 min

PalmaEls magistrats de la secció segona de l'Audiència Provincial asseguren a la seva interlocutòria dictada avui mateix que "l'únic objectiu de Maria Antònia Munar amb el seu canvi d'advocat dos dies abans del judici era forçar la suspensió de la vista oral i que aquesta quedàs sense una data fixada". Una estratègia dilatòria, segons la sala, que no ha estat tenguda en compte i per aquest motiu els jutges han fixat el judici pel dia 19 de juny.

Un altre dels contundents paràgrafs de la interlocutòria assegura que el judici estava senyalat des del mes de setembre de 2012, i que per tant Munar ha tengut temps "més que suficient" per prendre decisions respecte dels seus representants legals. A més, continua l'escrit de la sala, el nou advocat, José Antonio Choclán, ja defensa els interessos de l'ex presidenta en un altre cas judicial.

Per tot això, la secció segona de l'Audiència fixa el judici com ja s'havia anunciat pel 19 de juny, i no atén les peticions de l'ex Presidenta, considerant que eren accions encaminades únicament a evitar la celebració del judici.

stats