MÉS destaca que el de Balears serà l'únic govern regional que defensi el turisme sostenible a Fitur

El portaveu de la formació assegura que l'activitat depèn de "la terra i el respecte al medi ambient"

Enguany es tracta d'un Fitur "especial". És l'any mundial del turisme sostenible i el portaveu de MÉS, David Abril, ha volgut recalcar que el Govern balear serà l'únic executiu regional que hi participarà en aquesta direcció. "Hi ha una vertadera política pública" en gestió turística, ha assegurat Abril. "Hi anam amb propostes concretes i fets", ha continuat, i ha posat els exemples de l'aprovació de l'ecotaxa i el treball per a la regulació del lloguer turístic, el tot inclòs o per protegir es Trenc.

El Parc Natural del Trenc serà una realitat enguany"Allò de què depèn el turisme és la terra i el respecte al medi ambient", ha defensat Abril. En aquest punt, el portaveu ecosobiranista ha volgut reivindicar la tasca del Govern i la distància amb les polítiques del PP dels darrers anys. Ha recordat que Ibatur tancà per corrupció, el cas Rasputín, i la "mala gestió" dels populars. "És la primera legislatura política pública de turisme que apunta a les Illes Balears com a destinació verda".

A més, Abril ha criticat que el PP acudirà a la fira, que començarà aquest dimecres, per compte propi i no en col·laboració amb el Govern. "És un acte de deslleialtat", ha denunciat. Segons Abril, el Govern es dirigeix a Fitur amb un projecte no només d'acompanyar interessos dels negocis turístics, sinó per " demostrar què volem ser amb vista al futur".

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF