Publicitat
Publicitat

MÉS per Menorca no donarà suport als pressuposts si no incluen una partida per a la residència de Son Espases

Els seus tres diputats no votaran a favor dels comptes, ja que el servei és un compromís dels acords de govern

El grup parlamentari MÉS per Menorca ha anunciat avui que els seus tres diputats no votaran a favor dels pressuposts de la Comunitat Autònoma per al 2016 si "no inclouen l'inici d'actuacions per construir una residència destinada a malalts i familiars de Menorca, Eivissa i Formentera que han de ser tractats o intervinguts a Son Espases".

El diputat i portaveu Nel Martí ha afirmat que "aquesta residència constitueix un compromís que forma part de l'acord de governabilitat". Aquesta coalició es va posar en contacte, fa setmanes, amb associacions de malalts de Menorca per analitzar aquest tema i estudiar quina és la millor alternativa.

"Coneixem les dificultats econòmiques amb les quals s'ha trobat el nou Govern després d'una nefasta gestió del PP, però l'atenció als malalts és una prioritat irrenunciable", ha manifestat Martí. En opinió de Martí, "si hi ha doblers per pagar un palau de congressos i el palau de Marivent, n'hi ha d'haver per tirar endavant una actuació austera però digna, perquè la residència dels malalts que han de desplaçar-se s'integri en el sistema de l'IB-Salut com un element més del sistema sanitari en una comunitat insular".

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF