Publicitat
Publicitat

Enbreu

MÉS per Inca es constitueix amb els ulls posats en el 2015

L’assemblea va aprovar el document polític amb propostes que serviran per configurar un nou model de ciutat davant “l’esgotament del model del PP”

Any preelectoral

La coalició MÉS per Inca dugué a terme ahir l’assemblea constituent, en què la formació enceta l’any preelectoral amb l’objectiu de promoure el canvi polític a les eleccions municipals de 2015. L’assemblea va aprovar el document polític amb propostes que serviran per configurar un nou model de ciutat davant “l’esgotament del model del PP”. La seva proposta es basa en la defensa dels serveis públics, el desenvolupament econòmic local, la recuperació de l’autonomia de les persones i de les famílies i un model de gestió pública més obert i més participatiu.

Igualment, també s’hi aprovà un document d’organització i s’elegí una Permanent amb Antoni Rodríguez com a coordinador i Biel Frontera com a portaveu. Rodríguez afirmà: “Avui és un dia històric. La gent del PSM-Entesa, d’IniciativaVerds i un grup de gent independent d’Inca hem constituït l’assemblea de MÉS per Inca. Aquest és el sus per poder treure els millors resultats possibles a les eleccions del 2015. El més engrescador és el compromís de la gent a participar del projecte, i la força i les ganes de tothom per fer feina per una Inca millor”.

Nova executiva a Son Servera

L’agrupació del PSM-Entesa de Son Servera elegí ahir els membres de la nova comissió executiva. Joan Massanet és el nou secretari general de l’agrupació en substitució d’Antoni Oliver, qui assumirà les funcions de presidència. Maria Bel Prieto i José Ramón Hernández també s’hi incorporen.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF