MÉS exigeix la dimissió de Gijón i Rodriguez per la trama corrupta en la Policia

Els ecosobiranistes demanen "les explicacions pertinents al PP i als seus càrrecs per aquest entramat"

MÉS per Palma ha exigit aquest divendres la dimissió del regidor del PP i diputat autonòmic Álvaro Gijón i del president del PP de Palma, José María Rodríguez, per participar en reunions celebrades a la seu del PP amb agents investigats en la presumpta trama de corrupció en la Policia Local de la Palma.

Un cop s'ha conegut el contingut del sumari judicial d'aquesta causa, després de l'aixecament del secret, MÉS considera que " queda confirmada la vinculació del PP amb la trama de corrupció de la Policia Local de l'Ajuntament de Palma", ha afirmat el partit ecosoberanista en un comunicat.

MÉS per Palma ha recordat que el jutge que investiga la causa, explica en diverses interlocutòries que el president del PP de Palma, José María Rodríguez, utilitzava als agents corruptes com a "policia de partit" per afavorir els interessos de poder de l'organització i els interessos econòmics de sectors afins, en una presumpta trama de coaccions, extorsió econòmica i explotació sexual.

El partit nacionalista ha destacat que el jutge també assenyala a l'actual regidor de l'oposició i del PP Álvaro Gijón com a assistent i partícip en les reunions que mantenia el PP amb els policies sospitosos.

MÉS per Palma considera que la gravetat dels fets investigats transcendeix la dinàmica política i, per responsabilitat política, creu "necessàries les dimissions del regidor Álvaro Gijón i del president del PP de Palma". " Exigim les explicacions pertinents al PP i als seus càrrecs per aquest entramat, el pitjor cas de corrupció de Palma", reclama MÉS en la seva nota.

La formació ha ressaltat a més els agents que treballen bé a la Policia Local i ha lloat a l'actual govern municipal per la seva "aposta clara per aconseguir deixar la mala imatge de la Policia Local i avançar cap a una policia de proximitat, de barri i comunitària", mitjançant la renovació i actualització de l'organigrama del cos.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF