Publicitat
Publicitat

MÉS diu que Educació utilitza els inspectors com la Gestapo

El grup parlamentari MÉS rebutja la utilització dels inspectors educatius per part del Govern per perseguir els símbols, com va publicar ahir l’ARA Balears. La Conselleria d’Educació ha donat ordres aquesta mateixa setmana als inspectors perquè aixequin acta dels compliments o incompliments de la Llei de símbols, una norma que, recorden els ecosobiranistes, ataca el dret fonamental a la llibertat d’expressió.

El diputat Nel Martí assegurà ahir que el Govern “utilitza els inspectors com una Gestapo”. Des de MÉS consideren que els inspectors s’haurien de centrar en la seva funció orientadora i d’assessorament, en lloc de vigilar el compliment de la Llei de símbols “com a mesura intimidatòria”.

Quant al control de webs, també ordenat per Inspecció Educativa i publicat per aquest diari, Nel Martí va afirmar ahir que tenen la sospita que “la intenció és controlar-ne el contingut, per després limitar-lo”. En aquest sentit, els ecosobiranistes van més enllà d’un suposat control a les webs en qüestió de símbols i apunten que “no ens estranyaria que Camps volgués impedir que els resultats acadèmics del curs present es publicassin, per evitar una nova evidència del fracàs escolar del ‘TILtànic’, generat pel TIL”.

Martí , així mateix, va assegurar que la Conselleria d’Educació incompleix la llei de símbols a la Delegació de Menorca, a les oficines del SOIB..., i que Salut també la incompleix en centres salut o a les oficines de consum.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF