Lluís Salom, l'esportista més cercat a Google el 2016

La companyia ha publicat aquest dimecres la llista dels temes que més interès han despertat als ciutadans

MIRCO LAZZARI / GETTY

La mort de Lluís Salom va deixar glaçat el món de l'esport i, ara, el seu nom s'ha convertit en el de l'esportista més cercat a Espanya a Google el 2016. El pilot mallorquí va perdre el control de la moto al revolt número dotze del circuit de Barcelona-Catalunya. Tenia 24 anys i el motor al cor. Era dia 3 de juny del 2016. 

Llavors, tots vam patir la pena de la seva mare, Maria Horrach, quan es va tallar, al tanatori, un per un, els rínxols de la seva negra i llarga cabellera per col·locar-los entre els dits del seu fill. Pel que sembla, era un dels gestos favorits del pilot, acariciar els rínxols de la seva mare.

Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Marc Márquez i Rafel Nadal el ploraren a la Catedral de Palma, com tot Mallorca, la seva terra natal, i la resta de l'Estat.

Google ha publicat aquest dimecres la llista de temes més buscats el 2016 –fes clic aquí per conèixer quines són les paraules més buscades de l'any. Segons sembla, els usuaris han tornat a fer pujar el pilot mallorquí al podi (dels més cercats).

EDICIÓ PAPER 16/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF