Publicitat
Publicitat

L’organitzador en responsabilitza el propietari del local

L’empresa organitzadora responsabilitza de les possibles deficiències del local on es duen a terme les desfilades el seu propietari. El director executiu de l’empresa, Mario González, explica que “nosaltres vàrem signar un contracte amb el propietari del local en el qual ell es comprometia a oferir un aforament permès per a 500 persones i tenir tots els permisos en regla”.

Mario González i una respresentant legal de l’empresa que després es va posar en contacte amb aquest diari admeteren que existia la denúncia policial, però asseguraren que les desfilades es continuen realitzant, perquè “només es tracta d’un problema administratiu, ja que el propietari té sol·licitada l’ampliació de l’aforament fins a 500 persones” i el local és prou gran per acollir-les. Asseguren també que sempre es realitza un control de l’edat a l’entrada.

“Això és el lliure mercat”

Sobre les condicions econòmiques abusives que també denuncia el pare, el responsable de l’empresa, que es publicita amb el nom de ‘Mario Deluxe, líder en oci juvenil sa’, contesta que “això és el lliure mercat: jo pos un preu i l’altra part l’accepta”. Remarca sobre això que l’acord amb el menor sempre està autoritzat amb la signatura d’un pare o responsable del centre escolar.