Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE...

L'irredemptisme de Palma no té fre

Un conegut establiment dedicat al bricolatge determina que sa Calobra i Son Marroig formen part de la capital mallorquina

A Leroy Merlin ho tenen clar... sa Calobra i Son Marroig són part de Palma. Així ho determinen una sèrie de pòsters que la companyia té a la venda en un dels seus establiments prop de la via de cintura, al bell mig de Palma, atenent-nos al criteri de la companyia.

Podem "es desmarca" de Pablo Iglesias

El diputat Carlos Saura s'ha solidaritzat aquest dilluns dematí amb els treballadors d''El Mundo' que acaben de declarar una vaga contra l'ERO que amenaça el lloc de feina a 224 companys. Amb la declaració, el jove diputat demostra independència i més seny que el líder estatal del partit, Pablo Iglesias, qui la setmana passada va protagonitzar una sonada polèmica amb un periodista, precisament, d''El Mundo'. Iglesias, val a dir-ho també, se'n va acabar disculpant.

L'indiscutible vincle entre Santander i Alaior

El batle de Santander, Íñigo de la Serna, serà el convidat d'honor a l'acte institucional que divendres que ve commemorarà la fundació d'Alaior. Segons ha informat aquest dilluns la batlessa, Misericordia Sugrañes, De la Serna oferirà una xerrada sobre "la importància de les entitats locals a l'administració local".

El municipi menorquí va ser fundat el 29 d'abril de 1304 pel rei Jaume II de Mallorca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF