Publicitat
Publicitat

TRIBUNALS

L'exedil de Mobilitat de Cort quedarà detingut a la comissaria fins dijous

Gabriel Vallejo, l'empresari Juan R. i dos alts funcionaris municipals encara han de ser interrogats per agents de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals

L'exregidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma  Gabriel Vallejo no declararà fins dijous davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 12, Manuel Penalva, que és el que investiga un possible frau en el contracte d'Ordenació i Regulació de l'Aparcament ( ORA). Segons han informat fonts del Tribunal Superior, s'esgotarà el termini màxim de detenció de 72 hores. A més, s'ha de recordar que les detencions es van produir dilluns al matí al quarter de Sant Ferran, on hi la seu de Mobilitat, i a les oficines municipals de la plaça de Santa Eulàlia.

Està previst que Vallejo, juntament amb els altres tres investigats en aquesta causa, que continuen detinguts a la Prefectura de Policia de Palma, siguin interrogats aquest dimecres horabaixa per membres de la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals.

Els altres tres detinguts són l'empresari Juan R., el cap del departament de Mobilitat, Miquel F., i el cap del departament d'Interior, Juan Carlos S. És probable que els tres també quedin la nit de dimecres a la comissaria i passin dijous a disposició judicial, si bé no es descarta que siguin posats en llibertat. De fet, dels 12 detinguts en l'anomenada  operació Sancus (inicialment es va informar que n'eren 13), cinc varen ser posats en llibertat dilluns, entre els quals hi havia  l'exregidora de Funció Pública Irene San Gil, i tres més el dimarts.