Publicitat
Publicitat

L'ambaixador britànic diu que treballa perquè els seus compatriotes "respectin les lleis"

Simon Manley anuncia mesures amb les autoritats de les Illes

L'ambaixador britànic, Simon Manley, ha assegurat avui a Eivissa que treballa "en algunes mesures" al costat de les autoritats de les illes perquè els seus compatriotes "respectin les lleis i la cultura espanyoles".

Des de dilluns passat dos policies britànics han començat a recórrer els carrers i platges de Magaluf, a Mallorca, al costat de la Guàrdia Civil, com a part de les patrulles mixtes internacionals d'atenció ciutadana orientades al turista estranger, i preveuen el seu trasllat el cap de setmana a Eivissa.

Manley ha fet aquestes declaracions en l'acte d'inauguració de la nova reguarda de la Guàrdia Civil a Platja d'en Bossa, al que han acudit també el batle de Sant Josep, Josep Marí Ribas 'Agustinet' i la delegada del Govern a les Illes Balears, Teresa Palmer, entre altres autoritats, comandants i agents de la Guàrdia Civil. Manley ha explicat en declaracions als mitjans que "de nou és una temporada amb molt èxit a nivell de turisme britànic aquí a Eivissa i a tota Espanya", i que 800.000 turistes del Regne Unit "passen les seves vacances en aquesta illa preciosa".

L'ambaixador ha reconegut que "hi ha alguns incidents" amb els seus compatriotes a Eivissa, però ha insistit que para això treballa "de prop amb la Guàrdia Civil, amb el batle, amb la delegada i amb les altres autoritats".