Balears 29/08/2013

L'allau de firmes en suport als directors de Maó col·lapsa el document web on es recollien

Per continuar la recollida s'ha posat en marxa una petició via Change.org. En manco d'un dia s'han aplegat més de 2.500 signatures

1 min

La recollida de firmes per demanar al Govern que els tres directors d'institut de Maó suspesos pel conflicte de l'aplicació del trilingüisme puguin ensenyar aquest curs ha tingut tant d'èxit que ha col·lapsat el primer document web on s'aplegaven. Els impulsors de la recollida ho han avisat al document inicial, del servei de Google docs, i han obert una petició via Change.org per continuar la recollida de signatures.En manco d'un dia n'han aplegat més de 3.000. Que els tres directors no només havien de deixar de dirigir els instituts sinó que a més tampoc podrien fer de professors es va saber tot just ahir dimecres a l'horabaixa.

La petició perquè els tres directors puguin continuar ensenyant i no quedin fora de les aules s'ha escampat a tota velocitat a través de les xarxes socials. "Si ja no hi havia motius per a la seva suspensió com a directors és inacceptable la seva suspensió com a docents d'aula", afirma la petició, que també recorda que els han suspès per una decisió presa com a directors però no per res que tinc a veure amb allò que ensenyen a l'aula.

stats