Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE...

L'agenda de la família reial endarrereix la decisió del PSOE sobre la investidura de Rajoy

La gala d'entrega dels premis Princesa d'Astúries obliga a convocar el comitè federal del PSOE en diumenge

La decisió de convocar en diumenge el comitè federal que ha d'aclarir el posicionament del PSOE davant la investidura de Mariano Rajoy ha estat determinada per la celebració, aquest proper divendres, de l'entrega dels premis Princesa d'Astúries. El president de la gestora del PSOE, Javier Fernández, és a la vegada el president d'Astúries. De ben segur que la situació dels socialistes serà un dels principals temes de conversa entre canapè i canapè.

Els diputats del PP, amb San Gil

L'exregidora de Cort Irene San Gil, en llibertat amb càrrecs per la presumpta relació amb un frau en l'adjudicació del contracte de l'ORA de Palma, ha passat tot el dematí a la seu del PP, al carrer del Palau Reial. San Gil n'ha sortit en diverses ocasions per fumar i ha captat l'atenció dels periodistes que cobrien el ple del Parlament. En acabar el ple, tots els diputats populars han sentit les seves explicacions a les portes de la seu.

Josep Melià, contra la massificació... de l'accés a Palma

El ple del Parlament ha començat aquest dimarts una hora abans de l'habitual, a les 9 del dematí. Aquest canvi ha motivat que el diputat d'El Pi Josep Melià no hi hagi pogut arribar a temps de formular la seva pregunta de control a causa del trànsit. En arribar-hi i prendre la paraula, ha demanat excuses i ha justificat el seu retard perquè "l’entrada a Palma des d’Alcúdia a aquestes hores és terrorífica". Un diputat, llavors, ha dit que el problema és la massificació turística, i Melià li ha rebatut que "no és culpa dels turistes. És així tot l'any".

Gabriel Escarrer, Marca Espanya

El fundador del Grup Melià, Gabriel Escarrer Melià, ha estat elegit ambaixador honorari de la Marca Espanya. Es tracta d'un guardó que pretén reconèixer públicament les persones, empreses o institucions que més i millor hagin contribuït, amb la seva trajectòria professional, a l'enfortiment d'una imatge positiva d'Espanya a l'exterior.