Publicitat
Publicitat

L'STEI participa a la manifestació convocada al País Valencià en defensa de la llengua catalana

Els sindicats USTEC-STES (IAC), STEI-Intersindical i STEPV-Intersindical Valenciana, majoritaris a Catalunya, Illes Balears i País Valencià respectivament, han fet una crida a sumar-se a la mobilització rere el lema "Volem viure en valencià"

Els sindicats USTEC-STES (IAC), STEI-Intersindical i STEPV-Intersindical Valenciana, majoritaris a Catalunya, Illes Balears i País Valencià respectivament, participen avui en la manifestació "Volem viure en valencià" convocada per la plataforma Castelló per la Llengua. Una representació de de tots tres sindicats serà present tant en la manifestació com en altres 
actes organitzats per aquesta entitat.

Pels tres sindicats la manifestació convocada cada any a Castelló és una fita important "per fer patent la defensa de la nostra
llengua comuna i l'oposició al genocidi lingüístic que practiquen els governs espanyol, valencià i balears. Per aquests sindicats, cal una actuació unitària i coordinada de totes les organitzacions socials, culturals, polítiques i sindicals "per defensar la nostra llengua dels atacs que està patint i per impulsar mesures que suposin un avanç real en el procés de normalització lingüística".

En aquest sentit, els sindicats de l'ensenyament participen en plataformes i xarxes unitàries com ara Enllaçats per la Llengua, que són, al seu parer, "eines imprescindibles pel treball a favor de la nostra llengua".

A més, de la participació en la manifestació, els tres sindicats han estat presents en la reunió d'Enllaçats per la Llengua que ha tingut lloc pel matí a la seu de l'STEPV. Una reunió amb la participació d'entitats de tot el territori de parla catalana.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 25/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF