Publicitat
Publicitat

Enbreu

L'OCDE obre un expedient a Camps pel cas 'Trepitja'

Malgrat que es tracta d'una investigació reservada, ha transcendit que l'OCDE ha designat un inspector per dur a terme la investigació

Investigació

L'Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), responsable de l'elaboració de l'Informe PISA, ha obert una investigació per aclarir els motius que conduïren la consellera d'Educació del Govern balear, Joana Maria Camps, a anomenar Informe 'Trepitja' a l'Informe PISA. La primera conseqüència ja ha estat l'obertura d'un expedient informatiu a la consellera, que va ser comunicat ahir horabaixa mitjançant una notificació escrita en anglès. "En un primer moment ens pensàrem que era una felicitació nadalenca", reconegueren fonts del gabinet de la consellera, "tot i que en no veure la paraula Christmas per enlloc, ens adonàrem que ens trobàvem davant una comunicació més seriosa", afegiren.

Inspector

De moment, malgrat que es tracta d'una investigació reservada, ha transcendit que l'OCDE ha designat un inspector per dur a terme la investigació. Aquest tècnic de l'organització, procedent de Birmingham, s'ha desplaçat a les Illes per entrevistar-se amb la consellera i donar compte del misteriós cas. A la reunió entre Camps i l'inspector, prevista per avui al matí, es desconeix si es disposarà d'un traductor simultani o d'un d'automàtic. En qualsevol cas, des del gabinet de la consellera encara no han volgut confirmar on es produirà la trobada, encara que no es descarta algun lloc de Menorca, com la Natural Booking of him Lagoon Degree.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF