Publicitat
Publicitat

Incendi, Artà

L'Ibanat dóna per controlat l'incendi al 100%

Així ho acaba d'oficialitzar a les 17.00 hores. Els seus efectius continuaran fent feina en els propers dies fins poder considerar finalment "extingit" aquest foc, què ha cremat un total de 480 hectàrees

L'Institut Balear de la Natura (IBANAT) acaba de donat oficialment per controlat avui a les 17.00 hores l'incendi forestal de nivell 0 d'Artà i Capdepera, que ha calcinat 480 hectàrees, el 95 % de les quals són bàsicament de matolls i càrritx i el 5 % restant de pinar.

Al llarg del dia d'avui, dues brigades d'IBANAT amb el suport de dos vehicles autobomba i d'un vehicle nodrissa, a més de dos tècnics d'extinció i d'un Agent de Medi Ambient han estat recorrent l'interior del perímetre per refredar els punts calents i apagar petites zones que havien quedat sense cremar, especialment a la zona de la finca de sa Duaia i també a la part de Son Barbassa.

Les bones condicions meteorològiques d'avui han permès donar per controlat l'incendi, tot i això, una brigada d'IBANAT i un Agent de Medi Ambient seguiran aquest vespre a la zona per vigilar que no es produeixi cap revifada. Durant els propers dies diverses unitats hi seguiran fent feina fins que es pugui donar finalment per extingit.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF