Incendi, Artà
Balears 22/08/2013

L'Ibanat dóna per controlat l'incendi al 100%

Així ho acaba d'oficialitzar a les 17.00 hores. Els seus efectius continuaran fent feina en els propers dies fins poder considerar finalment "extingit" aquest foc, què ha cremat un total de 480 hectàrees

Ara Balears
1 min
Artà

Palma, ArtàL'Institut Balear de la Natura (IBANAT) acaba de donat oficialment per controlat avui a les 17.00 hores l'incendi forestal de nivell 0 d'Artà i Capdepera, que ha calcinat 480 hectàrees, el 95 % de les quals són bàsicament de matolls i càrritx i el 5 % restant de pinar.

Al llarg del dia d'avui, dues brigades d'IBANAT amb el suport de dos vehicles autobomba i d'un vehicle nodrissa, a més de dos tècnics d'extinció i d'un Agent de Medi Ambient han estat recorrent l'interior del perímetre per refredar els punts calents i apagar petites zones que havien quedat sense cremar, especialment a la zona de la finca de sa Duaia i també a la part de Son Barbassa.

Les bones condicions meteorològiques d'avui han permès donar per controlat l'incendi, tot i això, una brigada d'IBANAT i un Agent de Medi Ambient seguiran aquest vespre a la zona per vigilar que no es produeixi cap revifada. Durant els propers dies diverses unitats hi seguiran fent feina fins que es pugui donar finalment per extingit.

stats