L'IMAS i l'Ibavi firmen un conveni per a la cessió de dos pisos de Palma

A través d'aquest conveni, la institució insular destinarà aquests habitatges a garantir el benestar de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el director general d'Arquitectura i Habitatge de l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi), Eduard Vila, han firmat aquest dijous dematí un conveni a través del qual la institució insular rebrà la cessió de dos pisos al terme municipal de Palma que actualment són propietat del Govern de les Illes Balears.

Segons aquest acord, l'IMAS podrà fer ús de dos habitatges, durant els propers quatre anys, per a alguns dels col·lectius més vulnerables amb els quals treballa. Concretament, des de la institució insular tenen previst destinar els dos immobles cedits per l'Ibavi a l'àrea d'Inclusió Social o a l'àrea de Menors i Família.

Mentre duri la cessió dels dos pisos, la institució insular abonarà mensualment un lloguer de 548 euros a l'Ibavi per aquests dos habitatges, com també pels dos aparcaments (60 euros) i els respectius trasters (20 euros). Igualment, l'IMAS es farà càrrec de les despeses comunitàries i de les dels serveis i subministraments propis dels immobles.


EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF