LABORAL

L'IMAS convoca oposicions per primera vegada

Es tracta de 38 places que actualment cobreixen interins

L'Institut Mallorquí d'Assumptes Socials ( IMAS) convocarà oposicions per primera vegada en la seva història, per cobrir 38 places. 7 seran per a educadors socials, 6 per a psicòlegs i 6 més per a treballadors socials.

Segons ha explicat la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver, amb aquesta convocatòria se cerca “donar estabilitat a la plantilla i millorar l'ocupació”.

La convocatòria de places d'oferta pública d'ocupació correspondrà als exercicis 2016 i 2017, encara que l'examen d'oposició serà en els dos casos al 2018.

Consolidar places

Puigserver ha detallat que no es tracta de la creació de nous llocs de treball a l'IMAS, sinó que suposa que places que en l'actualitat cobreix personal interí passaran a ser ocupades per funcionaris de carrera.

"Feim la convocatòria que ens permet la llei", ha explicat Puigserver, qui ha detallat que, la plantilla de l'IMAS, la componen 1.210 persones, de les quals solament el 34% són funcionaris de carrera o personal laboral fix (413 persones) i un 66% és interí o temporal (797).

Si bé els perfils professionals de les primeres 19 places que es convocaran ja s'han definit, les corresponents a la convocatòria del 2017 s'estan perfilant i es coneixeran a l'inici de l'any.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF