Publicitat
Publicitat

L'Associació Oci d'Eivissa dóna 7.000 euros a Aliança Mar Blava per contribuir en la lluita contra els sondejos

L'organització ha agraït el donatiu i ha anunciat que se centrarà a aconseguir que el govern no autoritzi els sondejos

L'Associació Oci d'Eivissa ha donat 7.000 euros a la plataforma Aliança Mar Blava, que contribuiran que l'organització pugui continuar amb la seva lluita en contra de les prospeccions petrolíferes que afectin Balears.

Aliança Mar Blava ha agraït aquest dissabte, en una nota de premsa, la col·laboració econòmica d'aquest col·lectiu d'empresaris, que contribuirà "a sufragar el treball que l'Aliança realitza des de maig de 2013 contra els projectes petrolífers que amenacen el medi ambient i l'economia de les Illes Balears".

La plataforma antipetrolífera se centra ara a aconseguir que el govern espanyol "no autoritzi els projectes", actualment en tramitació, de l'empresa Spectrum Geo Limited a la mar balear i el de la companyia Services Petroliers Schlumberger al golf de Lleó, davant les costes de Catalunya i Balears.

"La victòria aconseguida davant Cairn Energy és una demostració del que defensam des de l'Aliança Mar Blava: treballant units tota la societat balear, totes aquestes prospeccions petrolíferes es poden evitar, podem aconseguir que les Illes Balears quedin permanentment fora d'aquest perill", ha afirmat Joan Carles Palerm, portaveu de Mar Blava.