RETALLADES
Balears 26/08/2013

L'Associació de Discapacitats de Calvià encara té la possibilitat de sobreviure

L'Auditòrium de Peguera va reunir més de 400 assistents en una gala benèfica que va recaptar més de 2.000 euros en una subhasta

Sara Castillo
2 min

Palma.L'Associació de Persones amb Discapacitat de Calvià (Asdica) encara pot sobreviure. El suport social i econòmic que ha rebut l'entitat durant la campanya Llegaremos a tiempo podria fer que es mantingués fins a finals del 2014.

La treballadora social de l'organització, Anabel Sánchez, va assegurar ahir durant la gala de clausura de la campanya que "ara hem de seure a fer comptes per estructurar tot el que hem rebut per tal que l'entitat continuï fins al 31 de desembre de 2014". Sánchez va afegir que "s'han cobert totes les expectatives" i que tot l'equip "està contentíssim".

Ahir, l'Auditòrium de Peguera va reunir més de 400 assistents en una gala benèfica que va recaptar més de 2.000 euros en una subhasta d'il·lustracions, de samarretes de futbolistes, de banyadors exclusius i d'un barret de natació firmat per Melani Costa, que hi va assistir. Foren petites mostres de suport que encara mantenen viva l'esperança de l'entitat. S'ha de recordar que Asdica treballa des de fa més de 17 anys amb una trentena d'infants discapacitats i si no reben les subvencions pertinents, el seu futur continuarà penjant d'un fil.

Jordi Cruz i Virgínia Quetglas van presentar la gala, en la qual van col·laborar cantants com Tom Trovador, Jaume Anglada i Paula Blú, a més de la polifacètica veu de Xavi Canyelles.

No només els al·lots d'Asdica varen ser els protagonistes de la cloenda -tot i que dalt de l'escenari van corejar cançons a ple pulmó amb Anglada-, sinó també els dos joves comunicadors Hannah Mitchell i Jaume Pujol, que van demostrar que amb un mes n'hi ha prou per engegar i difondre un projecte social i humanitari capaç d'arribar a l'entesa de Lourdes Maldonado o Ramón Fuentes i, esperem, a la consciència de tots.

stats