Publicitat
Publicitat

L'Assemblea 23-S escalfa motors

Més de 45 entitats s'han adherit a la manifestació contra la massificació turística convocada per a aquest dissabte

Més de 45 entitats s'han adherit, ja, a la manifestació convocada per a aquest dissabte, a Palma, contra la massificació turística. Membres de l'Assemblea 23-S han penjat pancartes aquest dimarts horabaixa al passeig del Born, on finalitzarà la protesta, amb el lema de la marxa: 'Fins aquí hem arribat'.

“Ara és el moment de demanar mesures contundents i valentes per posar límits” al turisme, ha explicat la portaveu de l'Assemblea, Margalida Ramis, qui ha fet una crida a la participació ciutadana i s'ha mostrat confiada a assolir la cinquantena de plataformes. La mobilització arrencarà a les 18 de l'horabaixa a la plaça d'Espanya i finalitzarà al passeig del Born, on es llegirà el manifest. Tres dels col·lectius adherits a la mobilització ( Las Kellys, Ciutat per a qui l'habita i la Plataforma contra l'autovia Llucmajor-Campos) faran uns parlaments.

Ramis confia que una gran participació faci obrir els ulls a “un Govern que està sensibilitzat amb el tema però a qui li falta una empenta”. En aquest sentit, ha valorat que el “caliu” que han aportat diverses associacions ha fet canviar el discurs de l'Executiu.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF