L'Assemblea 23-S escalfa motors

Més de 45 entitats s'han adherit a la manifestació contra la massificació turística convocada per a aquest dissabte

Més de 45 entitats s'han adherit, ja, a la manifestació convocada per a aquest dissabte, a Palma, contra la massificació turística. Membres de l'Assemblea 23-S han penjat pancartes aquest dimarts horabaixa al passeig del Born, on finalitzarà la protesta, amb el lema de la marxa: 'Fins aquí hem arribat'.

“Ara és el moment de demanar mesures contundents i valentes per posar límits” al turisme, ha explicat la portaveu de l'Assemblea, Margalida Ramis, qui ha fet una crida a la participació ciutadana i s'ha mostrat confiada a assolir la cinquantena de plataformes. La mobilització arrencarà a les 18 de l'horabaixa a la plaça d'Espanya i finalitzarà al passeig del Born, on es llegirà el manifest. Tres dels col·lectius adherits a la mobilització ( Las Kellys, Ciutat per a qui l'habita i la Plataforma contra l'autovia Llucmajor-Campos) faran uns parlaments.

Ramis confia que una gran participació faci obrir els ulls a “un Govern que està sensibilitzat amb el tema però a qui li falta una empenta”. En aquest sentit, ha valorat que el “caliu” que han aportat diverses associacions ha fet canviar el discurs de l'Executiu.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF