Publicitat
Publicitat

L'Assemblea de batles de Mallorca ja està constituïda

Miquel Ensenyat serà el president d'una taula que comptarà amb Antoni Mulet de vicepresident, Joan Font de secretari i Joan Francesc Canyelles, Francisco Martorell, Antoni Salas i Rafael Fernández com a vocals

Aquest divendres ha quedat constituïda la primera Assemblea de batles de Mallorca, una taula estarà integrada per Miquel Ensenyat com a president, Antoni Mulet com a vicepresident, Joan Font com a secretari i Joan Francesc Canyelles, Francisco Martorell, Antoni Salas i Rafael Fernández com a vocals.

Els membres d'aquesta taula han estat elegits amb l'acord unànime de totes les forces polítiques, ha destacat el Consell de Mallorca en un comunicat.

Els batles de Mallorca han acordat una periodicitat de dos mesos per a la celebració de l'assemblea.

A més, els consellers executius del Consell de Mallorca han informat els alcaldes presents sobre l'estudi tècnic dels hidrants en els municipis, el funcionament del consorci Eurolocal, els tallers ocupacionals 2016 de recollida selectiva i la nova normativa en matèria de tresorers.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha manifestat que "la intenció del nou executiu del Consell és la fer de l'Assemblea de batles de Mallorca la veritable eina de participació i consens a l'hora de dur a termes polítiques municipalistes".