L'Ajuntament d'Artà decidirà dilluns si apel·la la sentència de les murades de Sant Salvador

Ajorna la decisió a després de la sessió plenària de la setmana que ve

La Junta de portaveus de l'Ajuntament d'Artà, formada per un integrant de cada un dels partits amb representació municipal, ha decidit ajornar fins el dilluns després del ple la seva decisió sobre si apel·la o no la sentència de titularitat de les murades de Sant Salvador. Una decisió que ha pres després de reunir-se amb el misser.

Segons l'advocat, hi ha aspectes documentals i testimonials presentats per l'Ajuntament, que actua de demandant, que no han estat tingut en compte en la sentència i existeixen arguments jurídics per revisar la resolució. També ha remarcat que la sentència presenta algunes contradiccions. 

Una vegada escoltada l'explicació, els portaveus han acordat donar-se un termini per exposar a les seves respectives assemblees aquests arguments i prendre una decisió al respecte. Cal recordat que la jutgessa del Jutjat número 5 de Manacor desestimà la demanda interposada per l'Ajuntament d'Artà, que reclamava la titularitat pública dels patis i les murades de Sant Salvador, considerant acreditada la seva possessió per part de l'Església. 

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF