Publicitat
Publicitat

Jarabo i Camargo reapareixen per donar suport a la moció

Tot i la insistència dels periodistes, el ‘tàndem’ es va negar a comentar la situació interna que viu el partit i la seva relació personal

El secretari general de Podem, Alberto Jarabo, i la portaveu parlamentària, Laura Camargo, varen tornar a comparèixer junts, des que Camargo va anunciar que es plantejava liderar una candidatura a les primàries que la formació realitzarà, finalment -després de diverses rectificacions-, passat l’estiu. Tot i la insistència dels periodistes, el ‘tàndem’ es va negar a comentar la situació interna que viu el partit i la seva relació personal. “Hem xerrat i xerrarem de manera fluïda”, es va limitar a assenyalar Camargo. Els líder s de la formació a les Balears varen convidar la ciutadania a participar en la concentració convocada avui a les 18 h davant la Delegació del govern a Palma a favor de la moció de censura a Mariano Rajoy presentada ahir mateix pel partit.

‘Missatge’ als socis

Jarabo va “exigir” a PSIB i MÉS per Mallorca que donin suport a la moció i els va instar que, “almanco, animin els seus militants i votants perquè hi vagin”. “Com a càrrecs públics, poden fer el que vulguin”, va matisar immediatament.