Investiguen l’atenció donada a la víctima d’una agressió

La Guàrdia Civil investiga si es va incomplir el protocol en un cas de violència masclista ocorregut a Eivissa, segons va informar ahir el Consell Insular en un comunicat.

La consellera eivissenca de Relacions Institucionals, Marta Díaz, la consellera d’Igualtat, Lydia Jurado, i la directora insular d’Igualtat, Judith Romero, es van reunir amb el director insular de l’Administració de l’Estat, Roger Sales, i el comandant de la Guàrdia Civil a Eivissa i Formentera, Antonio del Fresno, amb la finalitat de tractar el cas d’una dona que va ser agredida a Sant Antoni i que no va ser atesa quan es va dirigir al lloc de la Guàrdia Civil. S’ha obert una investigació interna per “aclarir els fets i depurar possibles responsabilitats per part de l’agent que va atendre en un primer moment la dona agredida”.

Un altre cas a Santa Eulària

La Policia Local de Santa Eulària va detenir un home per agredir la seva parella davant d’un menor, segons va informar el Consistori. Els fets van ocórrer dijous i, segons un testimoni, un home introduí per força en un vehicle una dona que semblava haver estat copejada. Tot va succeir en presència d’un menor.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF