Inma de Benito abandona la FEHM i se'n va a Iberostar

La presidenta de la patronal hotelera deixarà de ser-ho en menys d'un mes

La presidenta executiva de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca ( FEHM), Inma de Benito, ha confirmat aquest dijous que abandona el càrrec, després de quinze anys de feina a la patronal hotelera, els darrers set dels quals com a gerent, vicepresidenta executiva i, finalment, presidenta executiva. La renúncia, en realitat una sol·licitud d'excedència, es farà efectiva en l'assemblea que la FEHM té previst dur a terme el proper 15 de setembre. De Benito abandonarà el càrrec dia 1 d'octubre i s'incorporarà a Iberostar, segons han confirmat fonts de la federació.

Ara, es preveu deixar a l'assemblea un termini de sis mesos per escollir una nova persona per a la presidència de la patronal hotelera.

A través d'un comunicat, De Benito ha agraït als hotelers, "en primeríssim lloc", "l'oportunitat que m'han donat de defensar els seus interessos durant tot aquest temps". També ha agraït la "col·laboració" a "les organitzacions empresarials, partits polítics, organitzacions del tercer sector, mitjans de comunicació i funcionaris"; i, finalment, "al meu equip per tot el seu suport".

La notícia arriba en ple anunci del Govern d'incrementar l'impost de turisme sostenible i que la FEHM ha criticat amb força.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF