Incendi a Artà
Balears 22/08/2013

Els militars antiincendis s'equivocaren de carretera i acabaren a Betlem

L'errada es produí devers les 07.30 hores d'ahir, just quan la UME entrava en servei després d'arribar del País Valencià. Així ho revela revela Cap Vermell, la web d'informació local de Capdepera i Cala Rajada

Ara Balears
1 min

PalmaUna gran caravana de vehicles contraincendis de la UME s'hauria desplaçat a primera hora d'ahir fins a la zona de Betlem, en comptes d'anar a l'entorn de Cala Torta i la muntanya d'Artà, on realment es localitzava l'incendi.

Així ho recull la web local Cap Vermell (capvermell.org, amb informació de Capdepera i Cala Rajada), i afegeix que l'errada es produí per descoordinació tècnica.

Els vehicles de la Unitat Militar d'Emergències foren detectats per veïns a les 07.30 hores del matí en l'entorn de Betlem. O sigui, just a l'altra banda de la península de Llevant (i on, evidentment, no es registrava cap foc). Les fotografies publicades per Cap Vermell així ho mostren. "Això no passa d'una anècdota i no lleva cap mèrit a la feina que fan. Tothom es pot equivocar. Però que no s'omplin la boca de coordinació perfecta, quan passa tot això", expliquen des d'aquest portal web.

El conseller de Medi Ambient, quan se li demanà per aquesta estranya equivocació, li llevà importància i manifestà: "La UME és aquí i està treballant".

stats