Guiem Soldevila presenta dissabte al Principal de Maó 'Fins demà o la propera metamorfosi'

El cantant menorquí comença la seva gira al teatre Principal amb un concert que oferirà els últims temes musicals i les peces més destacades de 'Nura' i 'Amoramort' 

Tot està a punt perquè aquest dissabte comenci la nova gira de l'artista menorquí Guiem Soldevila. El teatre Principal de Maó és l'escenari que ha escollit per presentar de manera oficial el seu últim disc, 'Fins demà o la propera metamorfosi', un treball evolutiu que dona a l'artista de l'illa un toc més explosiu. Les entrades del concert costen de 15 a 18 euros. L'espectacle serà dissabte a les 19 h. 

Soldevila arriba al Principal després d'una evolució musical inspirada en la mateixa creació i llibertat per escriure les lletres dels temes. De la desena de cançons que configuren 'Fins demà o la propera metamorfosi' dues són musicades, ja que les lletres són del poeta menorquí Ponç Pons. L'amistat de Soldevila amb el d'Alaior ha propiciat grans creacions com les que després el seu disc l'any 2011 'Nura'. L'acompanyaran en aquest esperat concert el baixista Lluís Gener, la violinista Violant Menorca, els cors, Miquel Casals a la guitarra i Moisés Pelegrí a la bateria i la percussió. 

El mateix Soldevila considera que "aquest nou disc és una nova metamorfosi de la meva música. És molt diferent dels altres treballs i la producció desprèn intensitat i potència. Els músics nous també aporten aire fresc". El ciutadellenc admet que se'n sent "orgullós i satisfet. No és un disc de cantautor, és el d'un músic que investiga en el seu llenguatge musical. No hi ha res més coherent i autèntic que escriure una cançó a través de les vivències". A banda de la presentació al teatre Principal de Maó, Soldevila actuarà el 25 de febrer al Festival Barnasants i el 3 de març al teatre Xesc Forteza de Palma. 

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF