Publicitat
Publicitat

La Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi que l'aparició del xot mort a casa de Balboa és una bretolada

Els agents investiguen l'autoria dels fets, que haurien succeït després de les festes d'Alaró

La Guàrdia Civil lleva transcendència a l'aparició del xot negre mort a casa del batle d'Alaró, Guillem Balboa, i treballa amb la hipòtesi que l'incident respon a una bretolada de mal gust. La Policia Judicial, que investiga l'autoria dels fets, sospita que es tracta d'una venjança contra Balboa per haver avançat l'horari del tancament d'alguns locals d'oci de la zona del municipi. A hores d'ara, la investigació continua oberta.

Segons han confirmat fonts de l'Institut Armat, algú hauria deixat l'animal mort al domicili de Balboa dies posteriors a les festes del poble, a final del mes passat. La bretolada podria ser constitutiva d'un delicte de maltractament animal.

Balboa interposà una denúncia a la Benemèrita després de la troballa, quan tornà de vacances amb la seva família. El succés, però, no va conèixer-se fins aquest dimarts. El batle ha preferit no fer declaracions amb relació a aquests fets per evitar que torni mediàtic i protegir, així, la imatge del poble que governa. La condemna dels fets va ser unànime per part de totes les formacions polítiques de les Balears.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF