Balears 26/06/2013

La Guàrdia Civil demana la imputació de Carlos Delgado

Els agents veuen indicis que el conseller va cometre delictes de falsedat i contra l'administració pública en el cas Ràdio Calvià

ARA Balears
1 min

PalmaLa Guàrdia Civil, en un informe preliminar sobre la situació del cas Ràdio Calvià, va demanar dimarts que el jutge citàs a declarar com a imputat l'actual conseller de Turisme i ex batle de Calvià, Carlos Delgado. Segons informen fonts judicials, els agents veuen indicis que Delgado va cometre delictes de falsedat i contra l'administració pública en el marc de la trama sobre l'adjudicació de la ràdio municipal de la població.

El conseller de Turisme, Carlos Delgado, havia assegurat que complirà el codi ètic del PP-és a dir, que posarà el seu càrrec a disposició del partit-si és imputat com a conseqüència de la querella presentada pel PSOE en contra pel 'cas Ràdio Calvià '. Fins ara, la jutge havia notificat a Delgado seva condició de «querellat» per la realització d'una contractació a la ràdio municipal de Calvià per procediment negociat en l'època en què era alcalde del municipi.

El conseller va negar fa unes setmanes haver comès cap de les irregularitats de les que se l'acusa. «Han presentat una querella per veure si sona la flauta, i amb el codi ètic del PP imputen a aquest que els està resultant incòmode», va opinar Delgado, qui va confiar en l'actitud «recta» de jutges i fiscals.

stats