Publicitat
Publicitat

Els bussos de la Guàrdia Civil cerquen avui Malén Ortiz a la mar

No es descarta cap hipòtesi respecte de la desaparició forçosa de la jove

Bussejadors del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil centren avui la recerca de la jove desapareguda Malén Ortiz o de qualsevol indici que pugui conduir fins a ella en aigües de la costa de Calvià.

En concret, les tasques de recerca se centren a la costa de la platja del Mag, a Cala Figuera i a Portals Vells, segons han assenyalat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

Les mateixes fonts han subratllat que no es descarta "cap hipòtesi" respecte de la desaparició d'aquesta jove de 15 anys que va ser vista per darrera vegada el 2 de desembre.

Els investigadors consideren tant la possibilitat de la desaparició voluntària de Malén com la forçosa i, per tant, prosseguiran la seva tasca per intentar trobar el parador de l'al·lota.

Els darrers dies, la recerca ha tingut lloc a les llacunes i gorgs del camp de golf Ponent de Son Ferrer.

La jove, estudiant de l'Institut de Calvià, va ser vista per darrera vegada dia 2 al migdia en una parada d'autobús de Son Ferrer, a Calvià, on se'n va iniciar la cerca.

En aquest temps, tant el seu pare, Alejandro, com la seva mare, Natalia, han fet públics vídeos de crida per si la jove hagués desaparegut de manera voluntària i animant a cercar-la.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF