CORRUPCIÓ
Balears 12/06/2013

El Govern prescindeix de l'advocada que el representava en el cas Palma Arena

María Ángeles Berrocal havia dut en nom de l'Executiu bona part dels casos de corrupció de les Illes Balears

ARA Balears
1 min

PalmaEl Govern ha decidit prescindir de l'advocada que l'ha representat fins ara en la majoria de casos de corrupció, María Ángeles Berrocal, segons que han confirmat a aquest diari fonts judicials. Berrocal, membre fins ara de l'advocacia de la Comunitat, ha representat els interessos de l'Executiu en casos com ara el del Palma Arena i en d'altres com el cas Scala, que va arribar a judici fa poques setmanes.

Berrocal també va dur el cas Nóos fins que José Ramón Bauzá va assumir el Govern, quan va passar a encarregar-se'n la directora de l'advocacia de la Comunitat, Antònia Perelló. Berrocal té molta experiència en casos de corrupció, va ser magistrada del Jutjat de Primera Instància número 2 de Palma i fins fa ben pocs dies es reunia diverses vegades per setmana amb els fiscals anticorrupció Pedro Horrach, Juan Carrau i Miguel Ángel Subirán.

Segons el diari 'Ultima Hora', fonts del Govern argumenten que han deixat de banda Berrocal a causa d'una "redistribució de les funcions per optimitzar recursos" i neguen que l'hagin destituïda; continuarà treballant per l'Executiu però en un altre departament. També asseguren que d'altres advocats de la Comunitat duen casos de corrupció.

stats