El Govern ensenya a reciclar amb una campanya didàctica i lúdica

Es farà en col·laboració amb Ecoembes, Ecovidrio, Ecopilas i European Recycling Platform

La Conselleria de Medi ambient i Ecoembes, Ecovidrio, Ecopilas i European Recycling Platform han engegat una nova campanya didàctica i lúdica per ensenyar a reciclar i per sensibilitzar sobre l'impacte dels residus en el canvi climàtic.

'Separar ens uneix' inclou 50 breus anuncis audiovisuals que expliquen com s'ha de reciclar correctament i ofereixen als ciutadans consells per reduir i reutilitzar els residus, segons que ha assenyalat el seu protagonista, l'actor mallorquí Toni Gomila.

Aquesta campanya publicitària pretén cridar l'atenció dels ciutadans sobre la quantitat de residus que es produeixen i la importància de reciclar-los per minimitzar l'impacte mediambiental, ha indicat en una roda de premsa la gerent de màrqueting de Ecoembes, Susana Revuelta.

La campanya, que està a la disposició de tots els ajuntaments i empreses, integra publicitat a ràdio i premsa, un joc interactiu i 50 anuncis breus per a televisió i cinema, a més d'una aplicació per a mòbil i una web pròpia ( separarensuneix.com), en la qual s'explica com s'ha de reciclar correctament.

Gomila ha recordat que fa 17 anys de l'última campanya completa creada per conscienciar sobre el reciclatge i ha apuntat que "és necessari resoldre els dubtes que la gent encara té".

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF