Publicitat
Publicitat

El Govern revisa els convenis amb els col·legis de l'Opus per errors en la tramitació

La Conselleria continua amb el procés de revisió d'ofici i està pendent de rebre la informació requerida a les escoles

La Conselleria d'Educació i Universitat ha informat de l'inici d'una revisió d'ofici de l'acord signat pel Govern anterior amb els col·legis del Parc Bit sobre els concerts realitzats amb aquests centres ja que no es van tramitar de forma correcta.

El departament autonòmic explica en una nota de premsa que els serveis jurídics i Intervenció General del Govern van informar d'aquesta incorrecció en la tramitació.

La Conselleria continua amb el procés de revisió d'ofici i està pendent de rebre la informació requerida a les escoles sobre les nòmines de professorat i despeses de funcionament del centre, "imprescindibles per a concloure-".

A més, espera rebre les seves al·legacions, ja que els centres no han presentat cap dels documents requerits fins al moment.

Un cop rebuda aquesta informació, Educació i Universitat ha de resoldre "el més aviat possible sempre respectant el que marquen les sentències judicials, amb l'objectiu de defensar en tot moment l'interès general i evitar, en tant sigui possible, els perjudicis a les persones que es puguin veure afectades per una situació que des del Govern es vol resoldre definitivament el més aviat possible ", conclou.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF