Publicitat
Publicitat

El Govern es compromet a reformar la Llei de benestar animal

Vidal s'ha reunit amb entitats animalistes i ha recordat que es presentarà al Parlament una ILP per prohibir la tauromàquia

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca liderarà la "reforma integral" de la llei de benestar animal amb l'objectiu de dotar-la de més mitjans, segons s'hi ha compromès avui el conseller Vicenç Vidal.

El titular d'aquest departament s'ha reunit avui amb associacions animalistes de les Illes Balears, ha informat el Govern balear en un comunicat. Vidal ha considerat que abans de dur a terme la referida reforma és necessari "fer complir l'actual" llei. A la trobada han assistit la presidenta de la Plataforma Balear en Defensa dels Animals (Baldea), Ana Aranda, i la presidenta de l'Associació Animalista de les Illes Balears (ASSAIB), Carmen Rojas. Es tracta de la primera reunió del conseller amb ambdues associacions després del nomenament del nou executiu balear.

Vidal ha recordat a més que es presentarà en el Parlament balear una iniciativa legislativa popular (ILP) amb l'objectiu de derogar l'article 4 de la llei que permet les activitats de tauromàquia a Balears.

Etiquetes