Balears 30/08/2013

El Govern diu que no hi ha intenció de readmetre els directors expedientats

La portaveu, Núria Riera, demana als professors que "acatin" la resolució de la Inspecció Educativa

Ara Balears
1 min

PalmaLa portaveu del Govern, Núria Riera, ha titllat avui de "poc respectuós i irresponsable" la recollida de signatures contra l'expedient obert a tres directors d'institut de Maó que està duent a terme el Marc Unitari Menorca mitjançant una plataforma d'internet, que ja ha reunit 5.000 suports per demanar a la consellera d'Eduació, Joana Maria Camps, que permeti als tres docents reincorporar-se als seus llocs de feina. En la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Riera creu que no s'ha de qüestionar la tasca ni l'autoritat de la Inspecció Educativa.

En aquest sentit, ha recalcat que "els expedients s'han d'acatar" i que no hi ha intenció de fer cap canvi. Així mateix, la portaveu ha destacat que la decisió d'obrir els expedients i la seva tramitació és competència exclusiva d'Inspecció Educativa.

Segons Riera, l'actitud de la Conselleria amb relació a l'aplicació del TIL és de consens i "dialogant amb tots els sectors afectats".

A més, la portaveu de l'Executiu ha insistit que el Govern no té intenció de fer cap canvi en la implantació del TIL i ha defensat que serà progressiva fins al curs 2017-2018.

stats