Publicitat
Publicitat

El Govern demana a Rajoy que dediqui "una hora" de la seva visita a Palma per reunir-se amb Armengol

El president del govern central tindrà divendres una trobada amb el rei a Marivent

El Govern balear ha sol·licitat avui al govern central "una hora" de l'agenda de Mariano Rajoy perquè mantingui el divendres a Palma una trobada amb la presidenta de les Illes, Francina Armengol, en ocasió del despatx que mantindrà al Palau de Marivent el president del govern amb el rei.

El conseller de Presidència, Marc Pons, ha informat als periodistes en els passadissos del Parlament que l'Executiu balear ha contactat aquest matí amb el Palau de la Moncloa per demanar una reunió el divendres entre Rajoy i Armengol amb l'objectiu de tractar els problemes de les Illes Balears.

"El mínim que hauria de fer (Rajoy) és trobar una hora de la seva agenda per reunir-se també amb la presidenta de Balears", ha mantingut Pons. El conseller de Presidència ha manifestat que la nova política ha de construir-se des del diàleg i la voluntat de comprendre posicions que de vegades són "diferents", amb l'objectiu d'aconseguir el millor per als ciutadans.

Entre els assumptes "importants" que li agradaria tractar a la presidenta balear amb Rajoy s'hi troben l'aprovació d'un nou Règim Especial de Balears (REB), l'aplicació de la LOMQE a les Illes, les inversions estatutàries pendents de pagament o el nou sistema de finançament autonòmic. "Són temes fonamentals per a Balears que repercuteixen sobre el benestar dels ciutadans i que són fonamentals que siguin tractats de manera immediata", ha dit Pons.

Etiquetes