Publicitat
Publicitat

El Govern diu que a IB3 "apareix gent vestida de tots els colors"

El socialista Bonet denuncia al Parlament l'exclusió de persones amb la camiseta verda d'un programa

El diputat socialista Cosme Bonet ha denunciat avui al Parlament "l'exclusió" de dues persones d'un programa d'IB3 per dur camisetes verdes per reivindicar una educació pública de qualitat i en català. I el vicepresident Antonio Gómez li ha recomanat que "miri més la televisió pública, perquè hi apareix gent vestida de tots els colors".

Cosme Bonet ha insistit que el cas provocà el rebuig unànime de l'Ajuntament de Santa Eugènia, on s'enregistrà el programa, i apuntà que no hi ha hagut cap resposta ni rectificació. També ha recordat casos anteriors en la televisió o en la ràdio pública i ha acusat el Govern d'inventar-se una opinió pública paral·lela per donar suport a les seves polítiques i que després és publicitada pels mitjans públics.

Gómez ha negat que s'hagi produït cap censura i ha acusat els socialistes d'intentar "posar en el punt de mira" un dels millors programes de la cadena. No n'ha dit el nom, però es referia al programa 'Això és mel'. En aquest sentit, ha recordat que l'acusació ja va rebre una resposta de la productora i d'un dels presentadors, "que no és dubtós de pertànyer al PP", referint-se a l'actor i autor teatral Toni Gomila, a qui no ha citat. Segons Gómez, tant la productora com el presentador ja varen negar l'existència de directrius polítiques. El vicepresident ha acabat demanant a l'oposició que no ataqui la televisió autonòmica perquè és "autònoma, independent, lliure i de qualitat".