El govern central ajudarà econòmicament a l'adequació del Teatre del Born

La senadora per a Menorca insta l'Ajuntament de Ciutadella a accelerar els tràmits perquè l'equipament pugui continuar amb les seves obres de millora 

El Ministeri de Foment confirmarà la seva col·laboració econòmica amb el projecte de millora del Teatre del Born de Ciutadella. Així ho ha confirmat la senadora per a Menorca del Partit Popular. Juana Francis Pons Vila és conscient que "és una primera passa. Defensaré una moció que demana ajut tècnic i econòmic per al projecte d'adequació". D'aquesta manera, una vegada l'Ajuntament de Ciutadella tingui el projecte licitat i redactat, el teatre podrà entrar en funcionament. 

La senadora menorquina s'ha mostrat contenta i recorda que, "tot i els missatges d'altres formacions, el govern central té present les necessitats dels menorquins, i en són una prova les partides que els darrers mesos han arribat a l'illa. Assenyalar o culpabilitzar Madrid dels mals de Menorca no és la solució". A més a més, Pons Vila remarca que "el Ministeri ja ha participat en el Teatre del Born amb una dotació de 3,5 milions en el projecte de rehabilitació i reforma".

No és la primera ocasió que la senadora del PP aconsegueix diners per a Menorca. Una partida de 250.000 euros per a actuacions de millora a diferents platges com Cala Molí, Son Saura, Binigaus i Son Bou varen ser els darrers projectes a rebre una injecció econòmica per part de Madrid. Pons Vila creu que, "una vegada finalitzi com a senadora, faré un balanç en aquest sentit. Crec que, en el context de projecte nacional, Menorca va rebent diners. Consider que els menorquins poden estar contents. Estam demostrant que el Senat serveix per a alguna cosa". 

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF