Publicitat
Publicitat

Gómez convida l'oposició a anar als tribunals pel cas de Borja Rupérez

L'oposició vincula l'exgerent d'IB3 ara empresonat amb la vinoteca del president

El mateix govern que acusa periòdicament l'oposició de judicialitzar la política ha plantejat avui a l'esquerra que vagi als tribunals si troba que hi ha alguna irregularitat en el nomenament i posterior destitució ara fa dos anys de Borja Rupérez com a gerent d'IB3. El cas ja arribà als jutjats de la mà de MÉS, però no prosperà. Les paraules pronunciades en el ple pel vicepresident Antonio Gómez arriben després que s'hagi conegut que Rupérez està empresonat, acusat d'intentar robar a casa de la padrina de la seva dona.

El vicepresident ha tornat a responsabilitzar del nomenament de Rupérez l'exresponsable d'IB3 Jacobo Palazón, malgrat que era ell el director general i que Rupérez mateix l'atribuí directament al Consolat. Gómez ha acusat l'oposició d'actuar amb l'únic propòsit "d'embrutar el bon nom del president" José Ramón Bauzá.

El vicepresident responia així al socialista Vicenç Thomàs, qui ha atribuït el nomenament de Rupérez al president Bauzá i l'ha vinculat als seus negocis personals perquè, segons el socialista, era el seu "prestamista" en la vinoteca Divino i la seva contractació a IB3 estava lligada a l'interès de Bauzá per despendre's de la vinoteca. "Em nomena Bauzá i em fa fora quan deim que no compram la vinoteca", ha dit Thomàs en el ple, llegint una declaració de Rupérez mateix.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF